TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Kokosinis sūrio tortas

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
500 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
250 gramų sausainių (pvz., Gaidelio)
190 mililitrų cukraus pudros
100 gramų kokosų aliejaus
2.5 šaukštelio želatinos (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome "Santa Maria")
Papuošimui:
pagal poreikį uogų (braškių, gervuogių, aviečių, mėlynių ar kitų mėgstamų)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną išbrinkinkite mažame dubenėlyje kambario temperatūros vandenyje.

2.
Dubenyje sumaišykite sutrupintus sausainius ir ištirpintą kokosų aliejų. Sumaišius jų konsistencija turėtų būti kaip drėgno smėlio.

3.
Pagrindui skirtą sausainių mišinį sudėkite į formą ir suspauskite pirštais ar šaukštu ir padėkite į šalį.

4.
Dideliame dubenyje sumaišykite kokosų gėrimą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų.

5.
Šilto vandens vonelėje ištirpinkite išbrinkusią želatiną ir, supylę ją į kokosų gėrimo mišinį, gerai išmaišykite.

6.
Supilkite paruoštą kokosų gėrimo masę ant iš sausainių pagaminto pagrindo ir 4 valandoms dėkite į šaldytuvą.

7.
Patiekite su šviežiomis uogomis.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2021-07-18 00:00 · 434 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt