INGREDIENTAI: 500 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
250 gramų sausainių (pvz., Gaidelio)
190 mililitrų cukraus pudros
100 gramų kokosų aliejaus
2.5 šaukštelio želatinos (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome "Santa Maria")
Papuošimui:
pagal poreikį uogų (braškių, gervuogių, aviečių, mėlynių ar kitų mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną išbrinkinkite mažame dubenėlyje kambario temperatūros vandenyje.
2.
Dubenyje sumaišykite sutrupintus sausainius ir ištirpintą kokosų aliejų. Sumaišius jų konsistencija turėtų būti kaip drėgno smėlio.
3.
Pagrindui skirtą sausainių mišinį sudėkite į formą ir suspauskite pirštais ar šaukštu ir padėkite į šalį.
4.
Dideliame dubenyje sumaišykite kokosų gėrimą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų.
5.
Šilto vandens vonelėje ištirpinkite išbrinkusią želatiną ir, supylę ją į kokosų gėrimo mišinį, gerai išmaišykite.
6.
Supilkite paruoštą kokosų gėrimo masę ant iš sausainių pagaminto pagrindo ir 4 valandoms dėkite į šaldytuvą.
7.
Patiekite su šviežiomis uogomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.