INGREDIENTAI: 0.5 vieneto kininių kopūstų
340 gramų konservuotų kukurūzų (1 skardinės)
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas agurkų
150 gramų rūkyto kumpio
1 saujelė svogūnų laiškų
1 saujelė krapų
Padažui:
1 šaukštas majonezo (apytiksliai)
1 šaukštas grietinės (apytiksliai)
0.5 vieneto citrinų
0.5 šaukštelio garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Atidaryti konservuotų kukurūzų skardinę ir juos nuvarvinti, agurką perpjauti išilgai ir išpjauti sėklas.
2.
Agurką, pekino kopūstą, svogūnų laiškus, krapus susmulkinti. Supjaustyti rūkytą kumpį, sutarkuoti sūrį. Visas daržoves, sūrį ir kumpį sumaišyti.
3.
Iš citrinos išspausti sultis, į jas įmaišyti garstyčias, grietinę ir majonezą, įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Užpilti šį mišinį ant salotų ir viską dar kartą gerai išmaišyti.