INGREDIENTAI: 100 gramų petražolių
50 gramų svogūnų laiškų
25 mililitrai citrinų sulčių
2 skiltelės česnako
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visus ingredientus dėkite į smulkintuvo indą. Aliejaus pilkite tiek, kokio tirštumo padažo norite - jeigu norite skystesnio, pilkite daugiau, o jeigu tirštesnio - mažiau.
2.
Viską susmulkinkite į iki daugmaž vientisos konsistencijos.
3.
Jeigu norisi skystesnio padažo, įpilkite dar šiek tiek aliejaus.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.