INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos
200 gramų grietinėlės
100 gramų špinatų
1 gabalėlis sviesto
šiek tiek miltų
šiek tiek persilado prieskonių (ar kitų prieskonių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, apibarstykite persilado prieskoniais ir apvoliokite miltuose. Trumpai pakepinkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, vištiena turi būti baltos spalvos.
2.
Į puodą įdėkite gabaliuką sviesto, truputį vandens, sudėkite vištieną ir užvirinkite. Sudėkite smulkintus špinatus, užpilkite grietinėlę ir dar 5 - 10 minučių patroškinkite, kad padažas sutirštėtų. Pagal skonį pagardinkite durska ir pipirais.
3.
Jeigu naudojat šaldytus špinatus, juos dėkite iškart pradžioje su vištiena. Patiekti su ryžiais.