INGREDIENTAI: 200 gramų miltų
0.5 stiklinės vandens
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai cukraus
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pertepimui:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų kokoso drožlių
100 gramų sviesto
Glajui:
150 gramų pieniško šokolado
80 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui ištirpinkite sviestą su šokoladu. Sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius, sodą. Supilkite karštą vandenį, berkite miltus ir gerai išmaišykite.
2.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol krapštukas neaplips tešla. Šiek tiek atvėsinkite.
3.
Kremui ištirpinkite sviestą, supilkite kondensuotą pieną ir masę užvirinkite nuolat maišydami. Sudėkite kokos drožles ir gerai išmaišykite. Paskleiskite ant iškepusio pyrago. Užberkite smulkintų riešutų. Palikite 15 - 25 minutes.
4.
Ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Paskirstykite ant pyrago viršaus. Vėsinkite bent kelias valandas šaldytuve.