INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos (virtos, keptos arba rūkytos)
200 gramų fermentinio sūrio
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
300 gramų marinuotų pievagrybių
1 skardinė konservuotų kukurūzų
pagal skonį majonezo
Papuošimui:
2 saujelės alyvuogių
šiek tiek traškučių
šiek tiek kiaušinių trynių (virtų)
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustyti smulkiai. Sūrį sutarkuoti burokine tarka. Konservuotus pievagrybius ir kiaušinius supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į dubenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti salotas su majonezu.
2.
Paruoštas salotas sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais bei papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.