INGREDIENTAI: 1 vienetas silkių filė
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas burokėlių (virtų)
1 vienetas morkų (virtų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų
1 šaukštas majonezo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius nulupame, perpjauname pusiau. Išimame trynius, o baltymų puseles atidedame į šalį.
2.
Morką ir burokėlį sutarkuojame. Trynius pasmulkiname, svogūną supjaustome mažais gabalėliais. Sumaišome su majonezu, burokėlį, morką, trynius, svogūną. Pagardiname druska, pipirais, smulkintais krapais.
3.
Masę gerai išmaišome ir ja įdarome baltymų puseles. Ant viršaus dedame silkės gabalėlį, pabarstome krapais.