INGREDIENTAI: Marinuotų vištos sparnelių, 1 kg
Bulvių, didelių, 1 kg
600 ml grietinėlės (riebios)
Sviestas, mažas pakutis
2-3 česnako skiltelių
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.Susmulkinkite česnaką. Sviestą atšaldykite. Į didelį kepimo indą sluoksniais dėkite bulves ir kiekvieną sluoksnį užpilkite grietinėle, užberkite prieskonių, dėti plonais gabaliukais atriekto sviesto ir smulkinto česnako. Ant paskutinio sliuoksnio dėkite marinuotus paukštienos sparnelius. Galima apibarstyti mėgiamais prieskoniais ar papuošti krapų šakelėmis. Kepkite įkaitintoje 180 C orkaitėje apie valandą. Skanaus!