INGREDIENTAI: 8 vienetai bulvių
150 gramų silkių filė
100 gramų voveraičių (arba kitų grybų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sviesto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkintą svogūną ir grybus pakepinti su sviestu. Silkės filė supjaustyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su pakepintais grybais.
2.
Bulves nuskusti, sutarkuoti ir gerai nusunkti (sunkos neišpilkite, ją naudosime virimui). Iš bulvių formuoti papločius, dėti įdaro ir suformuoti cepeplinus.
3.
Į vandenį sudėti iš bulvių susidariusį krakmolą ir sudėti cepelinus. Virti apie 20 minučių.
4.
Patiekiau su sviesto ir grietinės padažu, pakeptomis voveraitėmis ir svogūnu.