INGREDIENTAI: šiek tiek sausainių (Ruginiai „Selga NATURE“)
šiek tiek varškės sūrio (tepamas)
šiek tiek kiaulienos šoninės (skrudinta)
šiek tiek garstyčių („Dižonas“)
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek kaparėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Kiaušinius galite kepti specialioje kiaušiniams skirtoje keptuvėje su įdubimais arba paprastoje, blynams skirtoje keptuvėje. Užkandžiui su kiaušiniais ir šonine galite naudoti ir mažesnius putpelių kiaušinius. Paruošimo būdas: kiekvieną lėkštės įdubimą ištepame sviestu ar aliejumi, įmušame kiaušinius, pagardiname juos druska ir pipirais. Keptuvę dedame į orkaitę ir 5 – 7 minutes kepame kiaušinius 170 laipsnių temperatūroje. Ant „Selga NATURE“ sausainių užtepame varškės sūrelį. Ant viršaus dedame marinuotų agurkų ir skrudintos šoninės griežinėlius. Užtepame garstyčių sluoksnį ir uždedame keptą kiaušinį. Sumuštinius pagražiname marinuotais kaparėliais ir šviežių žolelių šakele.