INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištų blauzdelių
1 litras raugintų kopūstų
1 šlakelis aliejaus
0.5 šaukštelio apelsininių pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čiobrelių šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos blauzdeles įtriname druska, pipirais, smulkintais čiobreliais. Jei turite laiko-pamarinuokite šaldytuve, bet nebūtina.
2.
Į kepimo indą dedame raugintus kopūstus, ant viršaus išdėliojame vištieną, įpilame šlakelį aliejaus, truputį vandens, uždengiame folijos lakštu.
3.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Likus maždaug 10-15 min. iki kepimo pabaigos, nuimame folijos lakštą ir leidžiame apskrusti.
4.
Valgome su virtomis bulvėmis