INGREDIENTAI: 397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (1 skardinės)
300 gramų juodojo šokolado
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
100 gramų sviesto
5 šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Garų vonelėje ištirpiname sviestą. Sudedame laužytą šokoladą ir maišome, kol masė ištirps ir taps vientisos konsistencijos. Nukeliame nuo ugnies. Suberiame cukrų, gerai išmaišome. Mušame po vieną kiaušinius, išmaišydami iki vientisos masės. Suberiame miltus, išmaišome.
2.
Pusę tešlos pilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Šaukštu paskirstome karamelizuotą kondensuotą pieną. Ant viršaus pilame likusią tešlą.
3.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 – 50 min.