INGREDIENTAI: Man išėjo 16 pyragėlių.
Stiklinė=200 ml
Reikės:
1 stiklinės alaus
250 g margarino
240 g miltų
4 obuoliai arba du dideli
cukraus pudros pabarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Margariną sutarkuojame burokine tarka. 2. Supilame alų. 3. Sudedame miltus. 4. Šaukštu išmaišome tešlą, išverčiame ant pamiltuotos lentos ar stalo ir išminkome. Tešla turi būti labai minkšta, bet ne lipni. Iškočiojame. 5. Supjaustome kvadratėliais. 6. Įdedame skiltelę obuolio ir susukame. 7. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min arba kol pagels. 8. Kai iškepa gausiai apibarstome cukraus pudra, kadangi į tešlą cukraus nededame.