INGREDIENTAI: Tamsiai tešlai:
200 gramų juodojo šokolado
3 vienetai kiaušinių
170 gramų sviesto
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai miltų
2 šaukštai kakavos
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
2 vienetai bananų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Garų vonelėje ištirpinti sviestą su šokoladu.
2.
Baltymus standžiai išplakti su žiupsneliu druskos, trynius išplakti atskirai su cukrumi iki baltos masės. Trynius atsargiai sumaišyti su baltymais ir supilti šokolado masę, viską atsargiai išmaišyt. Galiausiai suberti persijotus miltus sumaišytus su kakava ir dar kartą išmaišyti.
3.
Įdarui kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanile, sudėti varškę, bananus ir smulkintuvu viską sutrinti iki tyrės konsistencijos.
4.
Į formą pilti pamainomis šokoladinę ir bananinę masę. Kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 45 minutes.