INGREDIENTAI: 500 gramų besėklės vynuogės
200 gramų sviesto
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų migdolų drožlių
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Įmaišyti migdolų drožles, miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.
2.
Sudėti nuplautas vynuoges ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstyti tešlą.
4.
Kepti 40 minučių 190 C laipsnių orkaitėje arba, kol pyragas iškeps. Iškepus atvėsinti ir apibarstyti cukraus pudra.