INGREDIENTAI: 200 gramų grūdėtos varškės
60 gramų sūdytos lašišos (ar upėtakio)
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto avokadų
4 vienetai ridikėlių
1 šaukštelis sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Grūdėtą varškę išdalinkite į du dubenėlius. Ant viršaus dėkite plonai pjaustytos žuvies.
2.
Ridikėlius nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Agurką perpjaukite išilgai pusiaus ir supjaustykite pusžiedžiais. Avokado minkštimą - kubeliais.
3.
Norimus priedus dėkite į dubenėlius, pabarstykite sezamo sėklomis.
Patarimai:
•
Labiau Aziją primenantiems skoniams ant viršaus galite pabarstyti smulkintų svogūnų laiškų, pagardinti Sriracha padažu.