INGREDIENTAI: 250 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
70 mililitrų pieno
60 gramų cukraus
50 gramų miltų
šiek tiek mėlynių (šaldytos ar šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 30 gr cukraus berkite į trynius, supilkite pieną, sudėkite pertrintą varškę, išmaišykite. Suberkite miltus, dar kartą išmaišykite.
2.
Baltymus išplakti iki purumo, suberkite likusį cukrų, atsargiai išmaišykite. Baltymų masę dalimis įmaišykite į tešlą. Viską supilkite į kepimo formą, užberkite uogų.
3.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Kai pyragas atvės, bent 2 valandas palaikyti šaldytuve.