INGREDIENTAI: 1 vienetas kriaušių
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis gražgarsčių
1 šaukštelis laiškinių česnakų
1 šaukštelis ikrų (raudonų ir juodų, dirbtinių)
1 vienetas vyšninių pomidorų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kriaušę perpjauti per pusę, išskobti.
2.
Kiaušinius nulupti, susmulkinti.
3.
Į susmulkintus kiaušinius sudėti išskobtą kriaušę, smulkintus žalumynus, majonezą, druską, pipirus, išmaišyti.
4.
Paruoštas salotas sudėti į kriaušės puseles.
5.
Ant kiekvienos puselės uždėti po 0,5 arb.šaukštelio skirtingų ikriukų. Lėkštę dekoruoti išpjaustytu pomidoriuku ir gražgarstės lapeliais.