TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2025-05-22 04:10
Minkštučiai varškinės tešlos čeburekai
Minkštučiai varškinės tešlos čeburekai

Porcijų skaičius: 12


INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 gramų varškės
400 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Įdarui:
800 gramų kiaulienos faršo
100 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę išsukite su kiaušiniais, ir druska, iš lėto suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkykite tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų.

2.
Iš tešlos iškočioti lakštą ir su didesniu puodeliu išspausti skirtulius.

3.
Į faršą įdėti susmulkintą svogūną, česnaką, suberti prieskonius, įpilti vandens.

4.
Ant paruoštų tešlos skritulių dėti paruoštą faršą, užlenkti ir kraštą užspausti šakute. Virti aliejuje, kol gražiai apskrus.




admin · 2021-06-17 21:00 · 419 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt