INGREDIENTAI: 1 vienetas čiabatos (arba prancūziško batono ar paprasto batono)
150 gramų tuno savo sultyse (apytikriai)
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 vienetas pomidorų
1 pundelis krapų
1.5 šaukšto majonezo
1.5 šaukšto jogurto, natūralaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į sietelį sudėti tuną, kad nuvarvėtų skystis.
2.
Duoną supjaustyti, paskrudinti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Riekes įtrinti česnaku.
3.
Morką sutarkuoti burokine tarka, pomidorą supjaustyti nedideliais gabaliukais, krapus susmulkinti, viską sudėti į dubenėlį.
4.
Į dubenėlį su smulkintomis daržovėmis sudėti tuną, majonezą, jogurtą, pabarstyti druska, pipirais ir išmaišyti.
5.
Kiekvieną duonos riekelę aptepti paruošta mase.