INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
2.
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Elektriniu plakikliu išplakite baltymus su druska iki standžių putų. Tada sudėkite trynius į išplaktus baltymus ir išplakite iki vientisos masės. Berkite cukrų ir vanilino, išplakite. Supilkite sviestą, išplakite. Palaipsniui įsijokite miltus ir lengvai išplakite. Turi būti tiršta, vientisa tešla (tokia, kad sunkiai, bet krenta nuo šaukšto).
3.
Kepkite įkaitintoje vaflinėje, kol gražiai apskrus. Dar karštus susukite į ragelį.