INGREDIENTAI: 4 vienetai burokėlių (didesnių)
4 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai bulvių
2 stiklinės pupelių (virtų)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (arba kito mėgiamo aliejaus)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir burokėlius išvirkite. Virkite neluptus (tiesiog labai gerai nuplautus), o nulupkite jau išvirusius ir atvėsusius, taip išsaugosite daugiau skonio. Juos virkite atskirai vienus nuo kitų, nes burokėliai nudažys bulves. Leiskite atvėsti (arba galite išsivirti iš vakaro).
2.
Visas daržoves supjaustykite kubeliais, suberkite pupeles ir paskaninkite druska bei pipirais. Užpilkite alyvuogių aliejumi (ar kitu mėgiamu aliejumi), išmaišykite ir skanaukite :-)