INGREDIENTAI: 1 kilogramas lašišos filė
1 vienetas citrinų
25 gramai sviesto
3 skiltelės česnako
10 gramų druskos
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnaką sukapoti, krapus pasmulkinti, sviestą supjaustyti nedideliais gabaliukais, citriną supjaustyti griežinėliais.
3.
Folijos lakštą perlenkti kelis kartus, kraštelis užlenkti į viršų. Tuomet įdėti lašišą, apibarstyti druska, česnaku, krapais, išdėlioti sviesto gabaliukus ir citrinos griežinėlius.
4.
Paruoštą lašišą uždengti folijos lakštu. Kepti įkaitintoje kepsninėje apie 15 minučių, tuomet nuimti foliją ir pakepti dar porą minučių.
5.
Patiekti su mėgstamomis salotomis.