INGREDIENTAI: 6 vienetai šviesios forminės duonos
1 pundelis salotų
12 vienetų dešros (rūkyta, pjaustyta griežinėliais)
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
50 gramų sūrio
1 skiltelė česnako
1 šaukštas majonezo
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paskrudinti forminę duoną (arba supjausčius trikampėliais, arba skrudinti sumustinių keptuvėje, tada gaunas trikampiukai). Dėti salotos lapą.
2.
Į rūkytos dešros griežinėlį įsukti pikantiškos mišrainės (tarkuotas kiaušinis ir sūris, spaustas česnakas ir sumaišyta su majonezu, druska ir pipirais). Suktinuką dėti ant skrebučio ir salotos, ir prismeigti smeigtuku. Skanaus!