INGREDIENTAI: 250 mililitrų migdolų pieno
250 mililitrų jogurto, natūralaus
4 šaukštai čija sėklų
2 šaukštai skysto medaus (ar klevų sirupo)
6 vienetai kivių
1 vienetas mango vaisiaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje sumaišykite migdolų pieną su jogurtu ir medumi. Suberkite chia sėklas ir išmaišykite. Palikite pastovėti 20 min. Kai sėklos išbrinks, masę dar kartą gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite šaldytuve mažiausiai 2 val. arba per naktį.
2.
Vaisius nuplaukite. Mango vaisių nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kivius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Kad būtų linksmiau, naudodami sausainių formeles, iš kivių griežinėlių galite išspausti gėlytes ar kitas figūrėles. Stiklinėse ar nedideliuose stiklainėliuose išdėliokite vaisius, sudėkite atšaldytą pudingą ir papiuoškite vaisiais.