INGREDIENTAI: 300 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (ar mažesnio geltonojo)
2 vienetai marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
Padažui:
2 šaukštai majonezo (apytikriai)
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 šaukštelis medaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
4 vienetai mėsainių bandelių (ar 3 kapeikų tipo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kumpį, kiaušinius, agurkus ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais. Pjaustant susidariusio agurkų skysčio neišpilti!
2.
Majonezą išmaišyti su garstyčiomis, medumi, supilti išsiskyrusį agurkėlių skystį, pagardinti pipirais.
3.
Padažą išmaišyti su supjaustytais ingredientais. Dėti valandėlei į šaldytuvą.
4.
Bandeles perpjauti perpus, vidines puses trumpai pakepti sausoje keptuvėje.
5.
Ant apatinės bandelės pusės dėti kumpio salotų, užvožti antra bandelės puse. Skanaus!