INGREDIENTAI: 140 gramų miltų
80 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
120 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių (dideli)
60 gramų sviesto
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
1 stiklinė uogų
Viršui:
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai migdolų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais. Atskirai sumaišyti pieną, kiaušinį, sviestą.
2.
Sumaišyti abu mišinius ir suberti uogas (šiuo atveju dideli juodieji serbentai). Cukrų sumaišyti su maltais migdolais ir apibarstyti kiekvieną keksiuką. Kepti 20 minučių. Skanaus!