INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos kumpio
300 mililitrų vandens
2 vienetai svogūnų (didelių)
1 vienetas morkų (didelių)
3 skiltelės česnako
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas miltų
2 šaukšteliai prieskonių mišinio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Pabarstome prieskoniais ir paliekame bent pusvalandžiui marinuotis.
2.
Svogūnus, česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
3.
Keptuvėje pakepiname svogūnus su česnaku iki gražios auksinės spalvos. Sudedame mėsos gabalėlius, apkepame. Pilame vandenį, sudedame griežinėliais pjaustytas morkas ir patroškiname apie 30 min. pabarstome miltais, gerai išmaišome, sudedame grietinę, padažą ir patroškiname dar apie 10 min. Skanaujame.