INGREDIENTAI: 20 g sviesto
1 galva svogūno
1 morka
2-3 bulvės
1 šaukštas smulkintų krapų
200 g pievagrybių
300 g vištienos filė
1-2 šaukštai grietinės (arba 2-3 šaukštai grietinėlės)
šiek tiek druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Storadugniame puode ištirpinkite sviestą. Ant jo pakepinkite susmulkintą svogūną iki suminkštės. Sudėkite sutarkuotą morką ir dar porą minučių pakepinkite. Sudėkite smulkintus pievagrybius ir pakepinkite 2-3 minutes iki skystis nuo grybų nugaruos. Sudėkite postambiais kubeliais pjaustytą vištieną ir dar porą minučių apkepkite. Į puodą pilkite 1l sultinio (arba vandens), sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite 15-20 min iki bulvės bus minkštos. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Dėkitę grietinę, smulkintus krapus ir gerai išmaišykite. Skanaus!