INGREDIENTAI: 300 gramų kiaulienos ( nugarinė)
1 žiupsnelis druskos
3 šaukštai aliejaus
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ)
100 mililitrų grietinėlės
2 šaukštai miltų
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti piršto dydžio juostelėmis, pabarstyti druska ir pipirais, apvolioti miltuose ir apkepti aliejuje (gilesnėje keptuvėje) apie 1-2 min.
2.
Į tą pačią keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką ir kepti dar apie 5-7 min (kol suminkštės svogūnas ir mėsa bus beveik paruošta).
3.
Pabaigoje į keptuvę supilti grietinėlę ir pomidorų padažą, viską gerai išmaišyti ir uždengus dangčiu, patroškinti kol padažas sutirštės ir mėsa iki galo bus paruošta.
4.
Patiekti su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.