INGREDIENTAI: 400 g kiaulienos
2 v. š. sojos padažo
3 v. š. ryžių acto
3 v. š. rudojo cukraus
2 skiltelės česnako
Imbieras
1 v. š. sezamo aliejaus
1 v. š. čilės padažo
1 paprika
100 g žirnių su ankštimis
1 morka
Druska
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais. Dubenėlyje sumaišyti sojos padažą, ryžių actą, rudajį cukrų, smulkintą česnaką. Gautu padažu ištrinti kiaulieną ir palikti keletui valandų marinuotis. Kiaulieną su visu padažu dėti į puodą, uždėti tarkuotų morkų, smulkintą papriką, žirnių ankščių pabarstyti druskos, pipirų. Supilti sezamo aliejų, čili padažą ir troškinti 45 min.