INGREDIENTAI: 2 apelsinų sultys
0,5 citrinos sultys
2 bananai
2 persikai
2 kivi
2 geltonos slyvos
Raudoni serbentai - truputį
1 šaukštas želatinos
2 šaukštai cukraus
Aitriosios paprikos ir kakavos prieskonių - truputį
200 g jogurtinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi. Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną "langelį" dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje. Sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis, pasaldinti. Tyrelę supilti į lėkštes, sudėti kukulius, užberti kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais. Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!