INGREDIENTAI: 4 lapai sluoksniuotos tešlos
300 gramų uogienės (apytikriai, priklauso nuo tirštumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą, jei šaldyta, atitirpinti. Tešlos lapus iškočioti.
2.
Kiekvieną tešlos lapą ištepti uogiene ir susukti į vyniotinį. Supjaustyti maždaug 6 - 7 cm storio riekelėmis.
3.
Kepimo formą (naudoju maždaug 18*18 cm formą) iškloti kepimo popieriumi. Suktinukus su uogiene sustatyti į formą, paliekant nedidelius tarpelius, nes kepdami jie dar plėsis.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol pradės skrusti viršus. Prieš ragaujant palikti šiek tiek atvėsti. Skanaus!