INGREDIENTAI: 1 ir 1/3 kilogramo kiaulienos (file, be kaulų)
335 gramai padažo ("Santa Maria"BBQ Sauce Smoky Hickory)
2 vienetai obuolių
2 pakeliai prieskonių mišinio ("Santa Maria"BBQ Rub Allround)
50 mililitrų vandens
2 vienetai svogūnų
Patiekiant:
8 vienetai mėsainių bandelių
pagal skonį rausvųjų svogūnų (marinuoti)
pagal skonį kopūstų ir morkų salotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 130 °C.
2.
Įtrinkite mėsą lauko kepsnių prieskoniais marinavimui RUB.
3.
Obuolius ir svogūnus supjaustykite skiltelėmis ir su mėsa sudėkite į karščiui atsparų ketaus puodą. Apipilkite lauko kepsnių padažu ir vandeniu.
4.
Uždenkite puodą dangčiu ir padėkite orkaitės apačioje maždaug 5–6 valandoms. Mėsa yra iškepusi, jeigu lengvai suėmus dviem šakutėmis ji lengvai atsiskiria.
5.
Suplėšykite mėsą ir sumaišykite ją su lauko kepsnių padažu. Patiekite ant paskrudintų sumuštinių bandelių su šviežių daržovių salotomis ir marinuotais raudonaisiais svogūnais.
Patarimai:
•
Kopūstų ir morkų salotas ruoškite taip: sutarkuokite kopūstą, morkas, pagardinkite pipirais ir sumaišykite su majonezu, aliejumi ir citrinų sultimis ar kitu mėgstamu padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.