INGREDIENTAI: 1 pakelis krepšelių (arba šaukštelių)
1 vienetas avokadų (prinokę)
1 vienetas pomidorų (nedidelio)
šiek tiek citrinų sulčių
1 skardinė juodųjų ikrų (nedidelės)
1 skardinė raudonieji ikrai (nedidelės)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadą nulupkite, išimkite kauliuką
2.
Pomidorą įpjaukite viršuje ir apačioje kryželiu, užpilkite verdančiu vandeniu kad pomidorą apsemtų, palaikykite minutę. Tada vandenį nulupkite ir pomidorą nulupkite. Perpjaukite pomidorą ketvirčiais, išpjaukite kotelį ir sėklytes.
3.
Avokadą ir pomidorą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Įlanšinkite kelis lašus citrinos sulčių, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.
4.
Masę sudėti į užkandžių krepšelius, papuošti ikrais.