INGREDIENTAI: 1 litras vandens (karšto)
200 gramų triušienos (naudojau juosmeninės dalies filė arba kitokios mėsos)
1 vienetas pomidorų
50 gramų makaronų (smulkių)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio (baziliko, raudonėlio, rozmarino, čiobrelio)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį poro
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą, kuriame virsite sriubą įpilkite aliejų. Smulkiais kubeliais supjaustykite triušieną, papriką, pomidorą, česnaką, griežinėliais porą ir suberkite į puodą. Suberkite džiovintas žoleles, paprikos miltelius ir pakepkite kelias minutes.
2.
Į puodą, su paruoštais ingredientais, įpilkite karšto vandens, virkite.
3.
Kai tik viskas užvirs, suberkite makaronus, įdėkite pomidorų padažą, pagardinkite druska, pipirais ir virkite iki kol makaronai bus išvirę.