INGREDIENTAI: 2 riekės bekono
1 vienetas bananų
1 šaukštelis juodojo šokolado (drožlės)
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštelis cukraus pudros
6 vienetai spanguolių
1 šaukštas aliejaus (purškiamas )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvę papurkšti aliejumi. Bekono juosteles apkepti iš abiejų pusių, kol apskrus. Išimti ir sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų nereikalingi riebalai.
2.
Bananą perpjauti išilgai, po to per pusę skersai, kad turėtume 4 gabalėlius. Pabarstyti tarkuoto šokolado drožlėmis. Sudėti į keptuvę, kur kepė bekonas. Apkepti iš abiejų pusių, kol ištirps šokoladas. Išimti iš keptuvės ir padėti ant popierinės servetėlės.
3.
Kiekvieną bekono juostelę perpjauti į dvi dalis. Ant jų uždėti keptus banano gabalėlius. Į lėkštę šalia įdėti 2 šaukštus natūralaus jogurto be priedų. Papuošti spanguolėmis ir apibarstyti cukraus pudra.