INGREDIENTAI: 150 gramų kvietinių miltų
85 gramai sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 sauja gervuogių
85 gramai cukraus
4 šaukštai pieno
3 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2.
Sviestą ištirpiname. Paliekame atvėsti.
3.
Į kiaušinių plakinį supilame jogurtą, pieną, pravėsusį sviestą ir masę gerai išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. suberiame gervuoges. Masę atsargiai išmaišome.
4.
Į keksiukų formą dedame popierines formeles ir pripildome tešla apie ¾ jų tūrio.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.