INGREDIENTAI: 1 vienetas batono (prancūziškas)
2 vienetai pomidorų
2 vienetai persikų
80 gramų sūrio (ožkos)
2 šaukštai balzaminio acto
1 pundelis čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Pomidorus supjaustyti stambiais gabalėliais, užpilti balzamino acto ir pastatyti į šaldytuvą 15 min. pasimarinuoti. Per tą laiką prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis šiek tiek įstrižai ir 5 min. kepti 190°C orkaitėje, kad apskrustų. Į lengvai marinuotus pomidorus sudėti pasmulkintus persikus ir čiobrelio lapelius. Ant apskrudusio batono tepti ožkos sūrio, ant pastarojo dėti po gausų šaukštą marinuotų pomidorų su persikais. Skanaus.