Dr. Oetker avižinė košė su morkų sultimis ir keptais apelsinais
INGREDIENTAI: 200 mililitrų morkų - obuolių sulčių
1 vienetas apelsinų
1 pakelis dr. oetker avižinės pilno grūdo košės su obuoliais ir cinamonu
20 gramų cukraus
20 gramų balzaminio acto
1 vienetas čiobrelių šakelių
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į keptuvę dėkite nulupkitą ir supjaustykitą apelsiną, cukrų, balzamiko actą, čiobrelius ir pakaitinkite kol apelsinai karamelizuosis.
2.
Inde užvirinkite morkų-obuolių sultis ir jomis užpilkite avižinę košę. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms. Tada sudėkite karamelizuotus apelsinus ir papuoškite keliais mėtos lapeliais. Skanaus!