INGREDIENTAI: 3 pakeliai šokoladinių sausainių
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
400 gramų bananų sulčių
200 mililitrų pieno
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų konservuotų persikų
200 gramų saldainių
100 gramų džiovintų kivių
1 vienetas citrinų
5 šaukštai želatinos
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai vanilinio cukraus
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.
2.
Sausainius po vieną vis pamerkti į pieną ir dėti ant popieriaus, formuojant pagrindą.
3.
Grietinę trumpai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su varške, 200 gramų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis, išmaišyti.
4.
Iš visos mažos skardinės konservuotų persikų išpilti sirupą. Jame paruošti želė. Didesnę jos dalį supilti į varškės masę ir išmaišyti.
5.
Dalį šios masės supilti ant sausainių, palikti sustingti.
6.
Žalios spalvos bananų sultis suplakti mikseriu su visais persikais (puselėmis iš mažos skardinės), 200 mililitrų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis ir likusia želatina.
7.
Pilti dalį ant baltos masės. Ir taip vis sluoksniuoti, kol baigsis produktai. Juos iš anksto reikėtų apgalvotai pasiskirstyti.
8.
Padėti pyragą šaltai.
9.
Puošti saldainiais ir kiviais, užlieti želė cukrumi, paruošta pagal instrukciją, ir atšaldyti.