INGREDIENTAI: 397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (1 skardinės)
360 gramų sausainių (paprastų, gali būti karameliniai)
200 gramų žemės riešutų (sūrių, skrudintų)
180 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ant mažos ugnies ištirpiname sviestą, nuimame nuo ugnies.
2.
Sudedame karamelizuotą kondensuotą pieną ir maišome iki vienalytės masės (kad neliktų gumuliukų). Sudedame riešutus ir išmaišome (galima palikti saują riešutų pyrago viršui pabarstyti).
3.
Sausainius smulkiai sulaužome.
4.
Ant sausainių pilame karamelinę masę, išmaišome.
5.
Formą išklojame maistine plėvele ar kepimo popieriumi, joje paskirstome masę, šaukštu truputį suspaudžiame, išlyginame paviršių. Jei pasilikome riešutų, pabarstome pyrago viršų ir paliekame šaldytuve, kad sustingtų.