INGREDIENTAI: 5 vienetai figų
150 gramų ožkos pieno sūrio
1 sauja vyšninių pomidorų
2 saujos gražgarsčių
4 griežinėliai vytinto kumpio
Užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas medaus
1/4 šaukštelio čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Figas supjaustome skiltelėmis, pomidoriukus puselėmis, kumpį suplėšome rankomis nedideliais gabaliukais.
2.
Į lėkštę dėliojame salotų lapelius, pjaustytas figas, plėšytą kumpį, pjaustytus pomidorus, užtrupiname ožkų sūrio.
3.
Užpilui nedideliame dubenėlyje sumaišome aliejų, actą, medų ir čili pipirų drožles. Šiuo mišiniu apšlakstome salotas.