INGREDIENTAI: 300 gramų kiaulienos faršo
150 gramų fermentinio sūrio
4 vienetai kiaušinių
3 šaukštai majonezo
1 vienetas svogūnų
2 žiupsneliai prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame 3 kiaušinius, dedame majonezą. Viską išmaišome. Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Ataušiname.
2.
Į kiaulienos faršą įmušame 1 kiaušinį, sudedame pjaustytus svogūnus, įberiame prieskonių. Išmaišome. Masę dedame ant iškepto pado, suvyniojame. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar apie 40 minučių. Supjaustome 4 cm storio riekelėmis.