INGREDIENTAI: 500 gramų konservuotų pupelių (apytikriai)
400 gramų halumi sūrio
300 gramų vyšninių pomidorų
200 gramų kaparėlių
100 gramų alyvuogių
1 vienetas citrinų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
1.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nupilkite skystį nuo kaparėlių ir pupelių. Citriną supjaustykite skiltelėmis.
2.
Visus ingredientus sudėkite į kepimo skardą ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite orkaitėje 175 °C temperatūroje 20 minučių.
3.
Halumis natūraliai sūrus, todėl atsargiai pagardinkite druska ir pipirais. Galite patiekti su duona.
Patarimai:
•
Improvizuokite - sūrį galite keisti vištiena ar lašiša.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.