INGREDIENTAI: 4 vienetai bananų (gerai prinokusių)
2 vienetai avokadų (gerai prinokusių)
2 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananus supjaustykite riekelėmis ir paskleiskite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi išklotos lėkštės arba skardelės. Užšaldykite (geriausia šaldykite per naktį, kad bananai būtų tvirti).
2.
Elektriniu trintuvu sutrinkite avokadus drauge su citrinų sultimis iki vientisos masės.
3.
Į trintuvo indą sudėkite šaltytus bananus ir trinkite iki ledai taps kremiškos tekstūros.
4.
Galite ledais mėgautis iškart arba, jeigu norite jų šiek tiek tvirtesnių, palaikykite 15-20 minučių šaldiklyje. Bet nelaikykite ten ilgiau, nes ledai taps per daug kieti!