INGREDIENTAI: 400 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
3/4 stiklinės manų kruopų
3 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, sumaišytas su kepimo milteliais, sudėkite cukrų. Išmaišytite tešlą ir leiskite jai 15 - 20 minučių pastovėti, kad manai išbrinktų.
2.
Iš masės padarykite kukuliuką, suplokite, į vidurį dėkite truputi sutirštinto pieno, sulenkite ir užspauskite kraštus, kad pienas liktų viduje.
3.
Varškėčius apvoliokite truputyje miltų ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus.