INGREDIENTAI: PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients"> <h2>Ingredientai:</h2> <p>4 paprikų,<br /> 250 g ryžių, virtų<br /> 250 g kiaulienos faršo (bet galima imti pagal skonį ir kitą)<br /> Druskos<br /> Pipirų<br /> </p> <p><em><strong>Užpilui:</strong></em><br /> 250 ml pomidorų padažo<br /> 1 šaukštelio kario<br /> 1 aitrusiojo pipiro<br /> 100 ml vandens<br /> Kalendrų sėklų<br /> </p> </div> <div class="recipe_make"> <h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2> <p style="text-align: justify;">Paprikas nuplauti. Nupjauti viršų, pasūdyti. Sumaišyti ryžius bei faršą. Gardinti druska bei pipirais. Sudėti į puodą.</p> <p style="text-align: justify;">Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų (norint aštriau galima dėti su sėklomis). Pridėti kalendros sėklų. Viską kruopščiai išmaišyti. Pilti ant paprikos viršūnių.</p> <p style="text-align: justify;">Troškinti, uždengus dangtį, apie 40 - 50 minučių. Retkarčiais paprikas palaistyti iš viršaus užpilu.</p> <p style="text-align: justify;">Skanaus.</p> <p style="text-align: justify;"> </p> </div>