INGREDIENTAI: 2 lapai sluoksniuotos tešlos
4 vienetai kiaušinių
8 riekės rūkyto kumpio (ar šoninės)
4 saujelės fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 sauja alyvuogių
4 žiupsneliai prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotos tešlos lapus atitirpinti, jei naudojate šaldytus. Iškočioti maždaug iki dvigubo ploto, perpjauti perpus - turėsite keturis pagrindus. Pagrindą pabadyti šakute. Kraštelius šiek tiek užlenkti, kad būtų borteliai.
2.
Į kiekvieną tešlos pagrindą dėti po porą riekelių kumpio, pjaustytų alyvuogių, įmušti po kiaušinį, pagardinti prieskoniais ir užberti sūrio.
3.
Kepti iki 180 C laipnių įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 minučių iki norimo trynių iškepimo lygio. Skanaus!