INGREDIENTAI: 0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
400 gramų vištienos krūtinėlės
1 vienetas morkų
200 mililitrų vandens
5 šaukštai pomidorų padažo (arba pomidorų pastos)
1 vienetas svogūnų
1/4 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų (arba pagal skonį)
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį, nebūtina)
pagal skonį prieskonių vištienai
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti prieskoniais vištienai.
2.
Į gilią keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti vištienos gabaliukus ir kepti vis pavartant apie 5 - 7 minutes.
3.
Kopūstus supjaustyti juostelėmis, morką sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti juostelėmis, svogūną susmulkinti.
4.
Į keptuvę su vištiena suberti svogūną, apkepti porą minučių, tuomet suberti kopūstus, morkas, įberti druskos, pipirų, aitriosios paprikos miltelių ir išmaišyti, pakepti vis pamaišant apie 10 minučių, tuomet įpilti vandens ir išmaišyti.
5.
Troškinti ant silpnos ugnies uždengus dangčiu apie 15 minučių, tuomet įdėti pomidorų padažo ir gerai permaišyti, troškinti dar apie 10 minučių.